Älykäs asuminen

Ajatuksemme älykkäästä asumisesta

Ennen kaikkea asumisen tulee olla turvallista, terveellistä ja mukavaa. Älykkäässä asumisessa helpotetaan lisäksi aidosti arkea käytännön ratkaisuilla. Kestävää elämäntapaa edistämme parantamalla tietoisuutta omasta kulutuksesta,  tarjoamalla käytännön vinkkejä oman kulutuksen kehittämiseen vähemmän lompakkoa ja ympäristöä kuormittavaan suuntaan sekä antamalla työkaluja paikallisyhteisön yhteistoiminnan kehittämiseen. Moderni teknologia on mahdollistaja, ei itse tarkoitus.

1. Älykäs asuminen antaa aikaa huolettomaan elämiseen

Kun kotiasi ohjaa Smartecno-järjestelmä asumisesi on älykästä, joten voit keskittyä elämäsi merkityksellisiin asioihin. Kotisi hallitsee talotekniset järjestelmänsä ja pitää huolen, että asuminen on turvallista, terveellistä ja mukavaa. Samalla se tarkkailee itseään, ilmoittaa poikkeamista niiden ilmaantuessa ja auttaa selvittämään tilanteet parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Kaikilla on jo puoliksi älykoti!

Smartecno-järjestelmä on nerokas ja helposti asennettava: asunnon sähköverkko on järjestelmän kivijalka, Smartecno sen päälle asennettava automatiikka. Smartecno-järjestelmän avulla asunto osaa toimia itsenäisesti ja automaattisesti. Kodin toimintoja voidaan muokata tarpeidesi mukaisesti. Siihen voidaan liittää esimerkiksi murtosuojaus ja palovaroittimet, valaistus sekä lämmitys ja ilmanvaihto. älykoti toimii myös ajastettuna tai etäohjattuna. Kaikki sähköverkkoon yhdistetyt laitteet ovat osa älykodin järjestelmää ja sähköverkko toimii kaksisuuntaisena tiedonsiirtoverkkona.

3. Helppo ja joustava

Smartecno-järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien kodin laitteiden ohjaamisen ennalta suunnitellulla tavalla - vaikka vain yhtä nappia painamalla kotiin saavuttaessa tai sieltä poistuttaessa. Voit itse määritellä haluamasi lähtötason, jota voidaan laajentaa tulevaisuudessa tarpeittesi mukaan. Olipa kyseessä uudisrakennus tai jälkiasennus, muutos älykkääksi kodiksi onnistuu helposti missä tahansa asunnossa.