Palvelut

Anna meidän tehdä asumisestasi älykästä

Nyt sinullakin on mahdollisuus saada nykyaikainen kodinohjausjärjestelmä kotiisi. Smartecno-järjestelmä suunnitellaan aina sinun tarpeittesi mukaan, helppokäyttöisyys ja energiatehokkuus huomioiden. Kodinohjausjärjestelmä on moderni tapa lisätä arjen sujuvuutta sekä kodin viihtyisyyttä, turvallisuutta ja ennen kaikkea energiatehokkuutta.

Automaatiojärjestelmämme voidaan asentaa vanhaankin kohteeseen ilman uusia johdotuksia, koska järjestelmämme hyödyntää tiedonsiirtoon kodin tavallista sähköverkkoa. Lisäämme ainoastaan käytön mukaiset kytkentämoduulit kytkentärasioihin, jotka yhdistetään automaattisesti sähkökeskukseen asennettaviin moduuleihin.

Päätös, suunnittelu, asennus, käyttö - näin kätevästi ja nopeasti voit nauttia älykkäästä asumisesta.

Avoin ja joustava

Kodinohjausjärjestelmämme keskeisenä ajatuksena on avoimuus ja laajennettavuus. Järjestelmä voidaan aluksi rakentaa sisältämään vain perusjärjestelmä ja pakolliset komponentit. Alkuinvestointi perusjärjestelmään on aina edullinen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös päivittää ja laajentaa järjestelmää helposti jälkikäteen.

Avoin ja joustava järjestelmän rakenne tekee muutoksista ja laajentamisesta helppoa. Osa pienemmistä muutoksista on mahdollista tehdä myös itse. Ammattilaista tarvittaessa tarjoamme luonnollisesti paikallisen asennuspalvelun aina yhteistyökumppaniemme kautta.

Ole rohkeasti yhteyksissä uusien tarpeiden tullessa. Suunnitellaan yhdessä kotiisi toimivampi arki.
 

1. Rakennuttaja - Erotu edistyksellisenä toimijana!

Ole edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen ekologisen ja energiatehokkaan älykotivaihtoehdon. Smartecno-järjestelmä on nerokas, koska se asennetaan helposti talon omaan sähköverkkoon. Kaikki asunnon verkkoon kytketyt laitteet ovat osa älykotijärjestelmää ja sähköverkko toimii kaksisuuntaisena data- ja ohjauselementtinä. Smartecno-järjestelmä kontrolloi esimerkiksi lämmitystä ja ilmanvaihtoa asukkaiden läsnäoloon reagoiden. Järjestelmän avulla koti toimii automaattisesti ja toimintoja voidaan muokata tarpeen mukaan. Siihen voidaan liittää muun muassa erilaisia turvallisuus-, mukavuus- ja energiansäästöpaketteja.

2. Edut

  • Kustannustehokas
  • Toimintavalmis oletusasetuksilla
  • Helppo asentaa - ei erillistä väyläkaapelointia
  • Helppo muunnella ja laajentaa myös langattomilla laitteilla
  • Yhtenäinen käyttökokemus - Ei erillisiä käyttöliittymiä talotekniikan laitteille

3. Smartecno kumppanina

Uskomme saavamme parhaiten viestimme kuuluviin toimimalla yhteistyössä rakennuttajien ja talotehtaiden kanssa. Smartecno-ratkaisulla parannat yrityksesi tuottavuutta. Tarvittavien kaapeleiden määrä rakenteissa on pienempi, koska data liikkuu olemassa olevassa sähköverkossa. Sähköverkkokommunikaation lisäksi voidaan osa järjestelmästä toteuttaa langattomalla ja paristottomalla EnOcean-tekniikalla, jolloin siistit asennukset esimerkiksi lasipinnoille tai muihin hankalasti kaapeloitaviin paikkoihin ovat mahdollisia.

4. Vankka tuki kumppanille

Autamme kohderyhmällesi suunnatun markkinointimateriaalin luomisessa, jolloin materiaalin tekniset yksityiskohdat ovat tarkkoja ja vastaavat tuotetta.

Tarjoamme koulutukset Smartecno-järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen sekä tarvittaessa myös soveltuvat suunnittelujärjestelmät. Palveluumme kuuluu täydellinen tilaus-toimitusketjun hallinta niin, että toimitamme talokohtaiset komponentit ja keskukset suunnitelmineen sovittuna aikana työmaalle tai varastoonne, jolloin varastointitarve poistuu ja pääomaa voidaan vapauttaa muuhun käyttöön.

Teollisuusasiakkaat ja urakoitsijat

Taloteollisuudelle ja urakoitsijoille tarjoamme koulutukset Smartecno-järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Palveluumme kuuluu täydellinen tilaus-toimitusketjun hallinta niin, että toimitamme talokohtaiset komponentit ja keskukset dokumentointeineen sovittuna aikana työmaalle tai varastoonne.

Smartecno-järjestelmä auttaa esimerkiksi talotehtaita pienentämään tarvittavien työstöjen ja läpivientien määrää, koska data liikkuu olemassa olevassa sähköverkossa ja kytkimet sekä anturointi voidaan toteuttaa myös langattomalla tekniikalla.

Smartecno-järjestelmän avulla parannat yrityksesi tuottavuutta ja saat kilpailuetua kilpailijoihisi nähden. Lisäksi voit markkinoida tuotteitasi energiaa säästävinä ja asumismukavuutta lisäävinä ratkaisuina, jotka maksavat itsensä takaisin vuosien mittaan pienentyneiden energialaskujen myötä ja lisääntyneenä asumismukavuutena sekä turvallisuutena.
 

Asennusliikkeet

Varsinais-Suomi

Pääkaupunkiseutu

Sähkökeskukset

Kaihtimet ja verhot

Asennus ja jälleenmyynti

Olemme myös sertifioitu digitalSTROM Distributor Partner, meiltä saat asiantuntevasti järjestelmiin liittyvät tuotteet ja palvelut sisältäen myös käyttöönotot, opastuksen sekä sertifioidun koulutuksen. 

Tarjoamme kattavan verkoston Smartecno järjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Tarvittaessa saat meiltä kokonaistoimitukset avaimet käteen -pakettina.

Käytettävissämme on maanlaajuinen verkosto jälleenmyyjiä sekä asennusliikkeitä, joita myös koulutamme säännöllisesti.

Laajennamme verkostoamme jatkuvasti - kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme aloittaa yhteistyön.