Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sinä olet avain. Suomalaiseen kotiin suunniteltu kosketuslukko

Unohda avaimesi reilusti kotiin. IDolo Kosketuslukko aukeaa sormesi kosketuksella. Perheen pienimmilläkin on kotiavain aina mukanaan! IDolo Kosketuslukko on 100 % suomalaista suunnittelutyötä. Korkealaatuinen lukko on suunniteltu suomalaiseen kotiin ja maamme vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sormenjälkitunnistus on luotettava ja varmatoiminen.

AVAIN HUOLETTOMAMPAAN ARKEEN

IDolo Kosketuslukko ei ole ainoastaan luotettava lukitusjärjestelmä, se on avain helpompaan, huolettomampaan ja turvallisempaan arkeen. Ei enää huolta hukkuneista tai unohtuneista kotiavaimista. Sinä olet avain.

Päivitä nyt kotisi lukitusjärjestelmä luotettavalla IDolo Kosketuslukolla!

Idolo voidaan yhdistää myös Smartecno ja Doorbird järjestelmiin.

Luotettava lukitusjärjestelmä

IDolo Avas on lukitusjärjestemä, joka toimii sormenjälkitunnistuksella. Oven ulkopuolelle asennetaan sormenjälkitunnistin, joka välittää tiedot sisäyksikölle. Jos henkilöllä on oikeus kulkea ovesta, sisäyksikkö ohjaa oven auki tilaan, muussa tapauksessa lukija ilmoittaa, että kulkuoikeutta ei ole ja ovi pysyy lukossa.

IDolo voidaan ohjata:

1) jatkuvasti auki tilaan - ovi aukeaa aina painikkeesta
2) hetkellisesti auki tilaan - ovi aukeaa painikkeesta ja palautuu lukkotilaan kun ovi sulkeutuu 
3) kiinni tilaan - ovi on lukittuna ja se voidaan avata ulkoa sormenjälkitunnistimella (henkilö, jolla on kulkuoikeus) ja sisäpuolelta IDolo painikkeesta tai vääntönupista
4) turvatilaan - kuten kiinni tila, mutta ovea ei saa avattua sisäpuolelta (takalukittu)

Viisi hyvää syytä valita IDolo kosketuslukko 

 1. Lisää arjen helppoutta

  Mekaanisia avaimia ei tarvitse enää kantaa mukana - kosketus riittää. Käyntiovi voidaan pitää jatkuvasti lukossa ilman, että kulkeminen / normaali elämä hankaloituu.

 2. Kodin turvallisuustaso nousee

  Sormenjälkitunnistuksella toimiva kosketuslukko on turvallisempi kuin avain, kaukosäädin tai etälukutunniste. Elävää sormea on mahdoton hukata, varastaa tai kopioida. Kun lähdetään pois kotoa, voidaan IDolo ohjata turvatilaan. 

 3. Ei enää hukattuja avaimia

  Lapset ja aikuisetkin hukkaavat avaimia ajoittain. Hukkuneiden avaimien vuoksi täytyy teettää uusia tai sarjoittaa lukot kokonaan uudelleen. IDolon kanssa näitä huolia ei ole.

 4. Hallitse itse käyttäjiä
  IDolon pääkäyttäjä voi itse luoda tai poistaa kulkuoikeuksia. Myös väliaikaiselle käyttäjälle voidaan luoda oma kulkuoikeus.

 5. Seuraa kuka talossasi liikkuu
  IDolossa on 1000 tapahtuman muisti. Muistiin tallentuu yksilöllisesti tiedot jokaisesta kulkijasta.