Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thermokon EnOcean oheislaitteet

EasySens® - Paristoton, älykäs langaton järjestelmä:

Uusrakennus tai kunnostus - langaton EasySens® RF-järjestelmä mahdollistaa parhaan mahdollisen joustavuuden ja täydellisen perustan toteuttaa yksittäiset vaatimukset uusimpiin yksityiskohtiin.

Energyharvesting teknologia mahdollistaa omavoimaisen tuotteiden toiminnan. Energia saadaan käyttämällä integroituja aurinkokennoja ja anturin ympäristön kineettistä energiaa.

EasySens® lähettimet ja vastaanottimet kommunikoivat itsenäisesti rakennusautomaatiossa - ilman apua.

Älykäs verkko ja valvonta lämmityksessä ja ilmastoinnissa:

Lämmitysjärjestelmän tuotealueen tuotteet mahdollistavat uusia sovellusalueita digitalSTROM älykotiteknologialla.

Hallitse ja automatisoi kaikki olennaiset lämmityslaitteiden parametrit yksinkertaisesti oman digitalSTROM järjestelmäsi avulla.

 

Eimsig EnOcean ikkuna- ja ovitunnistimet

Ikkunat ovat rakennuksen heikoin kohta. Noin 70 prosenttia murroista tapahtuu rakennuksen ikkunoiden kautta. EiMSIG on kehittänyt maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen uraauurtavan teknologian.

Langattomat anturit tunnistavat ikkunoiden asennon - avoin, suljettu ja kallistettu. Ne tunnistavat samanaikaisesti myös lasipintojen rikkoutumisen. Patentoitu anturi katoaa huomaamattomasti ikkunan kehykseen, eikä ole näkyvissä ulkopuolelta - tämä suojaa myös ilkivallalta. Anturit voidaan helposti jälkiasentaa tai asentaa ikkunankehykseen jo tehtaalla.

Soveltamisalueet: Antureita käytetään ikkunoiden ja ovien asennon tunnistamiseen. Lisäksi ne toimivat tärkeänä osana lukuisissa avoimissa älykkäissä kotiautomaatio- tai hälytysjärjestelmissä. 

Deuta Controls EnOcean oheislaitteet

Innovatiivisia talotekniikan tuotteita:

Valaistusohjaimet EnOcean ja DALI järjestelmiin, yhdyskäytävät, PC konfigurointiohjelmistot.

Kaikki valaistuksenohjausjärjestelmät "FLEX" tarjoavat samat valtavat toiminnallisuudet. Konfiguroitavissa langattomasti BL-PC-FLEX PC-ohjelmistolla EnOcean USB tikun avulla. Pystyt määrittämään esimerkiksi ryhmiä, toimintatiloja ja osoitteita mukavasti ja suoraan kohteessa.

Valaistuksen ohjaimet kiinteillä toiminnallisuuksilla, yhdyskäytävät:

Tyypillisiin sovelluksiin. Tarjoamme valaistuksenohjausjärjestelmät sekä yhdyskäytävät. Kiinteälä toiminnallisuudella, ei määriteltävissä ohjelmistotyökaluillamme.

Afriso EnOcean oheislaitteet

AFRISO on kehittänyt valikoiman erinomaisia antureita ja hälytysyksiköitä luotettavaan vuototunnistukseen (esimerkiksi vesi/öljy) sekä taloudelliseen lämmitysjärjestelmien säätämiseen. AFRISOLab-tuotteet ovat kustannustehokkaita, luotettavia ja käytännöllisiä.

Saatavana on myös täysin varusteltu älykäs ohjausjärjestelmä ja yhdyskäytävä, joka perustuu EnOceanin langattomaan teknologiaan ja voi ohjata kaikkia valaistuksesta lämmitykseen ja ilmastointiin. Yhdyskäytävä käsittelee anturi- ja kulutustietoja, käynnistää ohjaustoiminnot ja välittää tiedot mobiililaitteille kuten älypuhelimille, tabletteille jne. WLAN:in, Internetin tai GSM:n välityksellä.

Eltako enocean oheislaitteet

Eltakon langattomat ja ilman paristoa toimivat enocean® painikkeet ja toimilaitteet mullistavat kiinteistötekniikan.

Langattomat verkot ovat hyviä, mutta erittäin kiinnostavia niistä tekee ilman paristoja toimivat laitteet. Laitteet luovat oman käyttöenergiansa noin 50 µWs painikkeen painalluksesta. Tämän takia erillistä virtalähdettä tai syöttöä ei tarvita. Laitteet lähettävät erittäin lyhyen salatun signaalin käyttäen 858 MHz taajuutta ja sillä saavutetaan jopa 100m kantama esteettömässä ympäristössä. Eltakon langattomat painikkeet ovat vain 12 tai 15mm korkeita. Painikkeet voidaan ruuvata seinäpintaan, liimata lasipintaan tai huonekaluun ja ne voidaan myös helposti asentaa tavallisiin kojerasioihin. Painikkeet ovat myös huoltovapaita.

Eltakon langattomat painonapit vähentävät sähköisten magneettikenttien muodostumista, peräti 100 pienemmät kuin normaalissa kytkimessä, koska signaali lähetetään vain painalluksesta ja käyttäen korkeaa taajuutta. Myös vaihto sähkön tuottamat matala-aaltoiset kentät ovat huomattavasti pienemmät koska kaapeleita asennetaan vähemmän.

 

 

TRIO2SYS EnOcean oheislaitteet

TRIO2SYS on ranskalainen yritys, joka on erikoistunut EnOcean-radioprotokollan pohjalta suunniteltujen langattomien ja patterittomien ratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin.

Perheyritys perustettiin vuonna 2010. Yhtiön tavoitteena on hyödyntää täysimääräisesti EnOcean-teknologian mahdollisuuksia tarjota intuitiivisia, älykkäitä ja ekotehokkaita laitteita kaikille käyttäjille (ammattilaisille ja loppukäyttäjille).

Elektroniikkateollisuuden arvokkaan kokemuksen lisäksi yhtiöllä on innovatiivinen T&K-tiimi, joka kehittää edelleen EnOcean teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.