Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kestävä verkkoinfrastruktuuri optisilla valokuitukaapeleilla

Helppokäyttöinen, turvallinen tiedonsiirto ilman sähkömagneettisia häiriöitä, kustannustehokas asennus, tulevaisuuden kestävä ja erittäin helppo päivittää - muovikuituteknologia "polymeerinen valokuitu" (POF) kattaa nämä sekä muut vaatimukset.

Casacom solutions AG, Sveitsin edelläkävijä optisten verkkojen tekniikassa, tuo ensimmäistä kertaa yhtenäisen ja kustannustehokkaan gigabitin verkkoratkaisun markkinoille, perustuen optisiin valokuitukaapeleihin. Tiedonsiirto suurella kaistanleveydellä on nyt mahdollista kuparikaapelissa välittyvien sähkösignaalien sijaan valopulssien avulla.

Täydellinen Casacom ratkaisu sisältää neljä osaa:

• Jakelukeskus (modulaarinen kytkin)

• Optiset kuitukaapeli-pohjaiset seinä- ja lattiapistorasiat

• Kuituoptinen kaapelointi

• Kuituoptiset pääteyksiköt

Kotiverkon haasteet

Käytettävissä oleva Internet-yhteyksien kaistanleveys kasvaa jatkuvasti. Gigabit tason valokuituyhteydet alkavat nykyään olla jo arkipäivää kotitalouksissa. Pullonkaula ei siis ole enää viimeisen kilometrin matkalla vaan asunnossa.

Useimmilla palvelun- tarjoajilla (VDSL, FTTH) on vain yksi Internetyhteyden siirtopiste asunnossa, jättäen asiakkaan tehtäväksi jakaa data muihin huoneisiin. Tähän liittyvät ongelmat tunnetaan: langattomat verkot joita useimmiten käytetään, eivät toimi niin hyvin kuin pitäisi, erityisesti suuremmissa kotitalouksissa, joissa useita huoneita ja henkilöitä.

HDTV, joka vaatii suuren kaistanleveyden ja multimediapalvelut saavuttavat nopeasti rajansa. Musiikki- ja elokuvakokoelmat, jotka on kauan sitten siirretty levy- ja videohyllyistä, vievät tilaa tallennusvälineillä kotiverkossa tai pilvessä. Jos halutaan nauttia musiikista, kuvista tai elokuvista muualla kuin olohuoneessa, tarvitaan älykäs kotiverkko, joka voi jakaa dataa turvallisesti, ilman häiriöitä ja suurella volyymilla.

Gigabit-verkko joka huoneessa

Jakokeskus perustuu yksinkertaiseen kytkimeen. Se yhdistää Internet-palveluntarjoajan modeemin (valokuitu, DSL tai Coax) ja optisen kotiverkon. Normaalisti asennus tapahtuu pienessä jakajassa tai suoraan talon liittymän läheisyydessä.

Yksittäiset optiset kuidut kulkevat keskuskytkimestä huoneisiin passiivisiin seinärasioihin. Langallisella optisella ratkaisulla, 1-10 Gb/s kaistanleveys per huone on mahdollista lähitulevaisuudessa.

Tästä syystä Casacom päätti kehittää kotiverkon optisen siirto- tekniikan pohjalta, joka on toteutettavissa jokaisessa taloudessa ja käyttökelpoinen jokaisen Internet-palveluntarjoajan yhteyksille.

Erittäin helppokäyttöinen: leikkaa, liitä ja internetiin

Tarkoitukseen kehitetyllä työkalulla, joka koostuu teollisesta veitsestä, POF-kaapeli voidaan leikata yhdellä leikkauksella ja työntää sähkö-optiseen liitäntään seinä- tai lattia-asennusrasiassa ilman pistoketta tai kiillotusta. Kaapelipituudet voidaan leikata nopeasti ja helposti yksittäisiin huonetiloihin sopiviksi.

Jälkiasennus

Rakenna oma kotiverkkosi

Tee-se-itse asiakas voi rakentaa oman Casacom kotiverkon - Internet joka huoneeseen. Kaikki ne, jotka ovat saaneet tarpeekseen improvisoiduista langattomista verkkoista voivat tästä lähtien tehdä älykkään DIY Kit jälkiasennuksen.

Jokaisen huoneen yhdistäminen joustavalla kaapelilla on nopeaa, mutkatonta ja voidaan tehdä ilman aiempaa tietoa, tyhjien kaapelikanavien, jalkalistojen, mattojen alle tai yksinkertaisesti huonekalujen taakse. Ja kaikki tämä optisen kuitukaapelin välityksellä korkeimmalla kaistanleveydellä ja ilman sähkömagneettisia häiriöitä. Paras ratkaisu päivittää vanhempia asuntoja digitaaliseen asumiseen helpolla ja edullisella tavalla.

Korjausrakentaminen

Digitalisoi kotisi

Pääsääntöisesti vanhemmissa rakennuksissa ei ole liitäntää puhelimelle, televisiolle tai kotiverkolle jokaisessa huoneessa. Uuden, nykyaikaisen verkkoinfrastruktuurin rakentaminen voi olla kallista kun myös putkitus kaapeloinnille pitää rakentaa.

Tässä Casacomin yksinkertainen asennusteknologia tarjoaa houkuttelevia etuja. Ohuet mutta tehokkaat valokuitukaapelit voidaan lisätä sähköjohdotuksen rinnalle olemassa oleviin putkiin. Elegantit seinärasiat ovat tilaa säästäviä ja ne voidaan asentaa olemassa olevien pistorasioiden viereen tai tilalle.

Asennus on nopeaa ja helppoa hienostuneella click&fix mekanismilla. Optinen siirtoverkko avaa aivan uusia mahdollisuuksia asennukselle. Silloinkin, kun putkitusta ei ole käytettävissä, optinen kuitukaapeli voidaan asentaa jalkalistoihin, mattojen alla tai muihin pieniin tiloihin.

Uudisrakentaminen

Optinen kotiverkon tulevaisuutta varten

Uudisrakennuksissa on suositeltavaa asentaa tähtimäinen putkitus jo rakennusvaiheessa. Ainakin yksi tyhjä putki per huone olisi suositeltavaa. Mutta voi myös kannattaa suunnitella toinen ylimääräinen tyhjä putki per huone esimerkiksi toiselle verkko- rasialle vastakkaisella seinällä. Casacom valokuituteknologia tarjoaa optimaalisen ratkaisun ja mahdollistaa plug-in-moduulien lisäämisen myöhemmin. Optiset seinärasiat asennetaan pistorasian viereen. Yksi tai kaksi rasiaa per huone voidaan suunnitella tarpeen mukaan. Ohut optinen kaapeli kulkee sieltä optiseen kytkimeen päätelaitteiden liittämistä varten. On olemassa erilaisia ​​aktiivisia laitteita, Wi-Fi:llä tai ilman. Asiakkaat voivat nauttia korkeimman kaistanleveyden ja puhtaan multimedianautinnon eduista joka huoneessa. Optiseen tiedonsiirtoon investointi, lisääntyvän datamäärän valossa, kannattaa tänään verrattuna tavanomaisiin kuparikaapeleihin. Kiitos suuren kaistanleveyden ja helpon asennuksen, sähköasentaja tarjoaa asiakkailleen hinta-suorituskyvyltään houkuttelevan ratkaisun.