Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Glue Home

Glue antaa ihmisille mahdollisuuden hallita perheiden, vieraiden ja luotettavien palveluntarjoajien ja toimituksien fyysistä pääsyä kotiisi poissa ollessaan.

Glue mahdollistaa yrityksille älykkään pääsyn koteihin, työpaikkoihin ja jaettuihin tiloihin optimoimaan toimitus, parantamaan asiakaskokemusta ja lisäämään myyntiä.

Glue auttaa meitä hyödyntämään aikamme ja resurssimme yhteisöjemme potentiaalin vapauttamiseksi.
Glue – avaa ovia ja mahdollisuuksia.

 

Helppo asentaa

• Asenna lukitus helposti 5 minuutissa askel askeleelta
• Hallitse lukkoasi Bluetooth- ja WiFi-yhteyden avulla Glue sovelluksella
• Fyysiset avaimet toimivat tarvittaessa

 

Jälkiasennusratkaisu

Glue Smart Lock sopii skandinaavisiin lukotyyppeihin ja se on helppo asentaa vääntimen tilalle.

Vahva turvallisuus

Uusin salaustekniikka ja ainutlaatuiset salatut digitaaliset avaimet

Tunne olosi turvatuksi

Glue ei jätä sinua ulkopuolelle, kun on kyse kodin turvallisuudesta. Sovelluksen digitaalinen loki ilmoittaa sinulle välittömästi, kuka tulee ja menee ja WiFi-yhteydellä voit ohjata oveasi kaikkialta maailmasta. Glue sovelluksella hallitset ja ohjaat kodin käyttömahdollisuuksia älypuhelimesi kautta, ilman , että tarvitset jatkuvasti fyysisiä avaimia.

Tiedät milloin lapset tulevat kotiin

Älä pelkää enää kadotettua avainta tai unohtunutta ovikoodia. Gluen avulla lapset voivat lukita ja avata oven ja tiedät tarkasti, milloin ovi avataan ja kuka tulee sisään.

 

 

  

Ominaisuudet

Etälukitus / lukituksen avaus

Kaikki Bluetooth ™ -tekniikkaa tukevat IOS- ja Android-laitteet voivat lukita ja vapauttaa Glue Smart Lock:in jopa 15 metrin etäisyydeltä. Lisävarusteena saatavan Glue WiFi-modulin avulla voit käyttää lukkoasi helposti kaikkialta maailmasta.

Sovelluksen hallitsemat käyttöoikeudet

Jaa pysyvät, väliaikaiset ja normaalit digitaaliset avaimet sovelluksen kautta. Sovellus rekisteröi kaikki käyttäjätunnukset digitaalisessa lokissa ja lähettää sinulle välittömiä ilmoituksen aina, kun Glue Smart Lock:ia käytetään.

Kätevä toiminnallisuus

Säästä aikaa Gluen fiksuilla ominaisuuksilla. Kaksoisnapsauta väännintä käynnistääksesi lukituksen, kun lähdet tai haluat avata lukitun oven sisäpuolelta.

GLUE SMART KIT

Glue Smart Lock mahdollistaa lukitsemisen ja lukituksen avaamisen älypuhelimella, luo digitaaliset avaimet vieraille ja seuraa kuka tulee ja menee.


MITÄ GLUE SMART KIT SISÄLTÄÄ?

Smart Lock: Jälkiasennettava älykäs lukko, jonka kiinnität olemassa olevaan oveesi, sisäpuolelle. Lukitset ja avaat sen matkapuhelimellasi tai kuten ennen avaimella ja sisäpuolelta vääntimellä. Tyylikäs pakkaus sisältää kaikki tarvittavat osat ja myös työkalut asennukseen. Myös paristot.

WiFi-moduuli: Liittää lukon WiFi-verkkoon, jotta voit avata oven etänä, kaikkialla maailmassa