Palvelut

Anna meidän tehdä kodistasi älykäs

Nyt sinullakin on mahdollisuus saada nykyaikainen kodinohjausjärjestelmä kotiisi. Smartecno järjestelmä suunnitellaan aina sinun tarpeittesi mukaan, helppokäyttöisyys ja viihtyvyys huomioiden. Kodinohjausjärjestelmä on moderni tapa lisätä kodin toimivuutta, viihtyisyyttä, turvallisuutta ja ennen kaikkea energiatehokkuutta.

Automaatiojärjestelmämme voidaan asentaa vanhaankin kohteeseen ilman johdotuksia koska järjestelmämme käyttää hyväkseen kodin nykyistä sähköverkkoa. Lisäämme ainoastaan käytön mukaiset kytkentämoduulit kytkentärasioihin, jotka yhdistetään automaattisesti sähkökeskukseen asennettaviin moduuleihin.

Päätös, suunnittelu, asennus, käyttö - näin kätevästi ja nopeasti voit nauttia uudesta älykkäästä kodistasi.

Avoin ja joustava

Kodinohjausjärjestelmiemme keskeisenä ajatuksena on avoimuus ja laajennettavuus. Järjestelmä voidaan aluksi rakentaa sisältämään vain perusjärjestelmän ja pakolliset komponentit. Alkuinvestointi perusjärjestelmään on aina edullinen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden myös päivittää ja laajentaa järjestelmää helposti.

Avoin ja joustava järjestelmän rakenne tekee muutoksista ja laajentamisesta helppoa. Osa pienemmistä muutoksista on mahdollista myös tehdä itse. Ammattilaista tarvittaessa tarjoamme luonnollisesti paikallisen asennuspalvelun aina yhteistyökumppaniemme kautta.

Ole rohkeasti yhteyksissä uusien tarpeiden tullessa. Suunnitellaan yhdessä parempi toimivuus kotiisi.
 

1. Rakennuttaja - Erotu edistyksellisenä toimijana!

Ole edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen ekologisen ja energiatehokkaan älykotivaihtoehdon. Smartecno -järjestelmä on nerokas, koska se asennetaan helposti talon omaan sähköverkkoon. Kaikki asunnon verkkoon kytketyt laitteet ovat osa älykotijärjestelmää ja sähköverkko toimii kaksisuuntaisena data- ja ohjauselementtinä. Smartecno-järjestelmä kontrolloi esimerkiksi lämmitystä ja ilmanvaihtoa asukkaiden läsnäoloon reagoiden. Järjestelmän avulla koti toimii automaattisesti ja toimintoja voidaan muokata tarpeen mukaan. Siihen voidaan liittää muun muassa erilaisia turvallisuus-, käyttö- mukavuus- ja energiansäästöpaketteja.

2. Edut

  • Helppo asennettavuus - ei vaadi erillistä väyläkaapelointia!
  • Heti asennuksen jälkeen toimintavalmis oletusasetuksilla!
  • Kustannustehokas kilpaileviin järjestelmiin nähden!
  • Helppo muunnella ja laajentaa myös langattomilla laitteilla!
  • Yhdistetty käyttökokemus - Ei erillisiä ylimääräisiä käyttöliittymiä jokaiselle talotekniikan laitteelle!

3. Smartecno kumppanina

Uskomme saavamme parhaiten viestimme kuuluviin toimimalla yhteistyössä rakennuttajien ja talotehtaiden kanssa. Smartecno-ratkaisulla parannat yrityksesi tuottavuutta. Tarvittavien kaapeleiden määrä rakenteissa on pienempi, koska data liikkuu olemassa olevassa sähköverkossa. Sähköverkkokommunikaation lisäksi voidaan osa järjestelmästä toteuttaa langattomalla ja paristottomalla EnOcean-tekniikalla, jolloin siistit asennukset esimerkiksi lasipinnoille tai muihin hankalasti kaapeloitaviin paikkoihin ovat mahdollisia.

4. Vankka tuki kumppanille

Autamme kohderyhmällesi suunnatun markkinointimateriaalin luomisessa, jolloin materiaalin tekniset yksityiskohdat ovat tarkkoja ja vastaavat tuotetta.

Tarjoamme koulutukset Smartecno-järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen sekä tarvittaessa myös soveltuvat suunnittelujärjestelmät. Palveluumme kuuluu täydellinen tilaus-toimitusketjun hallinta niin, että toimitamme talokohtaiset komponentit ja keskukset suunnitelmineen sovittuna aikana työmaalle tai varastoonne, jolloin varastointitarve poistuu ja pääomaa voidaan vapauttaa muuhun käyttöön.

Teollisuusasiakkaat ja urakoitsijat

Taloteollisuudelle ja urakoitsijoille tarjoamme koulutukset Smartecno järjestelmän suunnitteluun ja asennukseen. Palveluumme kuuluu täydellinen tilaus-toimitusketjun hallinta niin, että toimitamme talokohtaiset komponentit ja keskukset suunnitelmineen sovittuna aikana työmaalle tai varastoonne.

Smartecno järjestelmä auttaa esimerkiksi talotehtaita pienentämään tarvittavien työstöjen ja läpivientien määrää, koska ”data” liikkuu olemassa olevassa sähköverkossa ja kytkimet sekä anturointi voidaan toteuttaa myös langattomalla tekniikalla.

Smartecno järjestelmän avulla parannat yrityksesi tuottavuutta ja saat kilpailuetua kilpailijoihisi nähden. Lisäksi voit markkinoida tuotteitasi potentiaalisille asiakkaillesi energiaa säästävinä ja asumismukavuutta lisäävinä järjestelminä, jotka maksavat itsensä takaisin vuosien mittaan pienentyneiden energialaskujen myötä ja lisääntyneenä asumismukavuutena sekä turvallisuutena.
 

Asennusliikkeet

Varsinais-Suomi

Pääkaupunkiseutu

Sähkökeskukset

Asennus ja jälleenmyynti

Olemme myös sertifioitu digitalSTROM Distributor Partneri, meiltä saat asiantuntevasti järjestelmiin liittyvät tuotteet ja palvelut sisältäen myös käyttöönotot, opastuksen sekä sertifioidun koulutuksen. 

Tarjoamme kattavan verkoston Smartecno järjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Tarvittaessa saat meiltä kokonaistoimitukset avaimet käteen pakettina.

Käytettävissämme on maanlaajuinen verkosto jälleenmyyjiä sekä asennusliikkeitä, joita myös koulutamme säännöllisesti.

Laajennamme verkostoamme jatkuvasti - Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme aloittaa yhteistyön.