Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Smartecno järjestelmä on:

1. ÄLYKÄS - Kytkentämoduulit ja Toiminnot | Käytössä

… Koska jokaisesta sähkölaitteesta tulee osa älykästä sähköverkkoa

2. YKSINKERTAINEN - Toiminta

… Koska helppo käyttö on hauskaa koko perheelle

3. TAIANOMAINEN - Valaistustilanteet | Himmennys

…  Koska voi loihtia helposti erilaisia valaistus tilanteita

4. TURVALLINEN - Ovikello | Turvapainike | Kotona/Poissa

… Koska murtovaras jää kiinni turvanapin painalluksella

5. ILMASTOITU - Ilmasto | Varjostus

… Koska verhot ja kaihtimet on ajastettu ja huonekohtaisesti ohjattavissa.

6. MIELIKUVITUKSELLINEN - Valaistustilanteet

… Koska voit asettaa valaistuksen korostuksia myös epätavallisiin paikkoihin.

 

7. SÄÄSTÄVÄINENEnergiatehokas

… Koska turhaa valmiustilan virrankulutusta voidaan välttää yksinkertaisesti

8. SIISTI - Asennus | Toimii

… Koska kaikki toimii nykyisessä sähköverkossa, ylimääräisiä kaapelointeja ei tarvita

9. FIKSU - Sovellusten maailma

… Koska lukuisat sovellukset tekevät järjestelmästä älykkäämmän

10. VISIONÄÄRI Sovellukset

… Koska uusia sovelluksia kehitetään jatkuvasti

11. MEILTÄ - Palvelu

… Koska me yhdistämme teknisen innovaation kumppaneittemme vuosien kokemukseen ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun

Smartecno järjestelmä OSAA ENEMMÄN

KYTKENTÄMODUULIT

Hämmästyttävää, mitä kaikkea tämä huomaamaton elektroninen komponentti voi tehdä. Tämä High-tech-tuote muuntaa yksittäiset sähkölaitteet auttajien ryhmäksi, jotka tekevät elämästäsi mahdollisimman mukavaa.

Kirkkaat värit selkeyttävät asennusta ja korostavat Smartecno järjestelmän käytettävyyttä. Kaikki pyörii alusta alkaen asukkaiden tarpeiden ehdoilla.

TOIMINNOT - KYTKIN

Smartecno järjestelmällä voidaan yhdistää erilaisia sähkölaitetyyppejä yhteen tilanteeseen: TV päälle, kaihtimet alas, valaistuksen himmennys.

MITTAUS

Smartecno järjestelmällä voidaan himmentää ja yhdistää lähes kaikenlaisia valaisimia. Ne voivat luoda loistavia valaistustilanteita vain yhdellä painalluksella.

ENNALTA-AJATELTU

Smartecno järjestelmässä sinulla on käytetävissäsi monia uusia sovelluksia, koska jokainen komponentti on itsessään älykäs. Kytkentämoduuli tunnistaa virrankulutuksen muuttuneen ja voi siksi ilmoittaa, että vedenkeitin on nyt valmis tai himmentää valaistuksen kun TV alkaa kuluttaa energiaa päälle kytkettäessä.

KÄYTÖSSÄ

Smartecno järjestelmä on yksinkertainen, älykäs automaatioverkko kodin sähköjärjestelmään. Tämä mahdollistaa täysin uusia toimintoja valaistuksen, turvallisuuden ja energian hallintaan.

Valaisimet voidaan kytkeä tai himmentää erilaisiin valaistustilanteisiin joko erikseen tai yhdessä. Riippumatta kytkimen tai lampun tyypistä. Kuunteletko musiikkia kuulokkeilla? Imuroitko tai kuivaatko hiuksiasi? Ovikelloa soittava vieras ei enää jää huomaamatta, koska järjestelmä sammuttaa imurin hetkeksi ja vilkuttaa valoja, kun ovikello soi. Voit myös vain yhtä kytkintä painamalla sammuttaa poistuessasi talon kaikki laitteet, joita ei tarvita poissa ollessasi.

Koko järjestelmän toiminta perustuu olemassa olevaan kotisi 230V sähköverkkoon - lisäasennuksia ei tarvita.

Kotisi on jo puoliksi älykoti - Smartecno järjestelmällä täydennät sen.

Kaikki toimii nappia painamalla

TOIMINTA

Smartecno järjestelmä on yksinkertainen

Kaikki toimii kuten ennenkin. Käyttäjälle ei tarvitse antaa erillistä koulutusta tai opastusta. Ja jos halutaan enemmän, voidaan esimer- kiksi antaa eri käsky kaksoisnapsauttamalla painiketta.

Se on älykäs ja toimii mistä tahansa, olipa painike sitten seinässä tai pöytävalaisimessa. Pärjäät ilman manuaalia.

Helppokäyttöisyys mahdollistaa intuitiivisen ja mukavan lähestymis- tavan uuden teknologian käyttöön. Se soveltuu koko perheelle - pikkulapsesta isovanhempiin.

Sinun valaistuksesi - tule jo

VALAISTUSTILANTEET

Jokainen tilanne tarvitsee mukautetun valaistuksen. Smartecno järjestelmä   mahdollistaa sen: Voit määritellä helposti valaistus- tunnelmia - kaikki yhdestä kytkimestä - kaiken tyyppisillä valaisimilla: Kiinteillä tai siirrettävillä kuten lattiavalaisimilla.

HIMMENNYS

Himmenninmoduuli himmentää lähes kaikkia valaisimia loiste- putkesta LED-valaisimiin. Himmentäminen luo mukavan ilmapiirin ja se toimii paitsi erikseen, myös  yhdessä kokonaisvaltaisena valaistus- järjestelmänä luoden täydellisen tunnelman. Lisäksi voit tallentaa henkilökohtaisia asetuksia ja käyttää niitä uudelleen, milloin tahansa. Joten, sinun ei tarvitse enää murehtia yksittäisistä tehtävistä, voi vain nauttia tuloksista helposti.

Turvallisesti menossa

TURVALLISUUS

Matkan varrella mietit - Sammutinkohan silitysraudan? Smartecno järjestelmällä voidaan säästyä ylimääräiseltä päänsäryltä ja keskittyä oleelliseen. "Kotona/Poissa" painikkeella voit sammuttaa automaat-tisesti kaikki sähkölaitteet. Ja jos tämä on unohtunut, niin voit aina tehdä sen, vaikka puhelimella nappia painamalla - riippumatta siitä, missä olet.

TURVAPAINIKE

Turvapainikkeella voidaan suorittaa kaikki tarvittavat toimenpiteet samanaikaisesti vaaran uhatessa. Kytkeä valaistus päälle koko asunnossa, soittaa hätäpuhelu ja avata lukitukset, jotta voidaan varmistaa tarvittaessa esteetön ulospääsy.

OVIKELLO & WEBCAM

Olet juuri puutarhassa talon takana ja seisot tikkailla. Avoimesta ovesta kuulet ovikellon soivan. Sisäänkäyntiin asennettu webbikamera lähettää sinulle kuvan vierailijasta suoraan älypuhelimeesi. Onneksi vain pakettipalvelu: Vaimosi avaa oven ja voitte jatkaa puutarhanhoitoa.

 

VERHOT

Kaihtimia ja verhoja voidaan käyttää energiansäästöön rajoittamalla ylimääräistä auringon aiheuttamaa lämpenemistä ja siten jäähdy- tyksen tarvetta kesäaikaan. Smartecno järjestelmä voi hoitaa tämän helposti. "Kotona/Poissa" kytkimellä ohjaat automaattisesti esimerkiksi kaikki kaihtimet kiinni.

LÄSNÄOLOSIMULOINTI

Loma-aika on paras aika. Mutta asumaton talo voi helposti herättää murtovarkaiden kiinnostuksen. Yksi parhaista tavoista suojella tyhjää asuntoa on simuloida läsnäoloa ajastimella, valaistus, joka syttyy ja sammuu ja päiväksi avautuvat kaihtimet. Suojausta parantaa lisäksi ohjelmoidut satunnaisesti muuttuvat ajoitukset.

Näin tehdään hyvä ilmasto!!

LÄMMITYS

Älykäs lämmityksen ohjaus onnistuu nyt Smartecno järjestelmällä. Sininen lämmitysmoduuli hoitaa älykkään kodin lämmityksen ohjauksen. Sillä voidaan ohjata sähköisiä lämmityksen säätöventtiilejä automaattisesti tai asettaa minimi virtausnopeudet - yksinkertainen ja tehokas. Yhdessä huoneilma-anturin kanssa, voit nyt luoda halutun elinympäristön huoneisiin.

TUULETIN

Varsinkin kesällä kattotuuletin luo mukavuutta makuuhuoneeseen. Kun tulet kotiin puhaltaa vastaan jo viileä tuulahdus - aivan kuten haluat. Säätö on mahdollista myös etänä. Muuten, valaisimen kaksi eri asentoa voidaan nyt myös kytkeä itsenäisesti painikkeilla, ilman ylimääräisten kaapeleiden asennusta. Ja kun laitat yöllä valot huoneeseen, tuuletin voidaan asettaa käynnistymään, vaikka puoleksi tunniksi, jotta voit nukahtaa mukavasti uudelleen.

VARJOSTUS

Kaikki moottoroidut rullaverhot, sälekaihtimet ja markiisit voidaan ohjata napin painalluksella auki, kiinni tai haluttuun asentoon. Näitä asetuksia voidaan helposti tallentaa ja asetukset ovat aina käytettävissäsi. Myös etäohjauksella ja ohjelmoituna auringon, lämpötilan tai muiden sääolosuhteiden mukaan.

Tee tunnelma valaistustilanteella

TILANNEOHJAUS

Valo on yksi kodikkaan ilmapiirin tärkeimmistä tekijöistä. Voit muodostaa omia valaistustilanteita, jotka voit sitten ottaa käyttöön millä tahansa painikkeella tai mille tahansa valaisimelle.

"Televisio" esimerkiksi kytkee päälle television, sulkee verhot ja himmentää valot "Comfort"-toiminnolla, voit johtohimmentimen avulla kytkeä erilaisia valaistustilanteita huoneeseen. Näin voit kontrolloida kaikkea sohvalta tai sängystä. ”Paikallinen priorisointi” varmistaa, että lukuvalo jää palamaan, kun sammutat muun valaistuksen huoneesta.

"Hyvää yötä" asetuksella voit kytkeä lukulamppusi himmentimestä kotisi muut laitteet ja valot pois päältä. Esimerkiksi kumppanisi lukuvalon, jo unessa. Smartecno järjestelmällä voit vapaasti ohjata korostusvalaistuksia epätavallisissakin paikoissa. Vaatekaapissa tai sängyn alla - täysin mielikuvituksesi mukaan.

Smartecno järjestelmään voidaan myös liittää Philips HUE valaistus.

 

Säästä energiaa!

Sähkön kysyntä maailmanlaajuisesti kasvaa jatkuvasti - On selvää, että potentiaaliset säästöt nyt ja tulevaisuudessa ovat tällä alueella suuret. Siksi energiansäästöissä on järkeä, mutta ilman energiaa ei ole elämänlaatua. Paras luottaa tehokkaisiin ja älykkäisiin ratkaisui- hin. Smartecno järjestelmä luo avoimuutta energia- seurantaan ja kannustaa energiankäytön pienentämiseen. Siksi säästöjä tulee heti, eikä pelkästään ympäristön takia.

LÄPINÄKYVÄ

Smartecno järjestelmällä sinulla on kaikki hallinnassa ja tiedät, kuinka paljon sähköä kuluu eri huoneissa. Näet tarkkaan miten paljon eri toiminnot ja laitteet erikseen kuluttavat. Et ainoastaan näe energiankulutusta vaan löydät myös energiavuodot ja sähkösyöpöt. Voit myös luoda helposti kulutusryhmiä, joita muutoin on käytettävä erikseen.

ENERGIATEHOKAS

Smartecno järjestelmän havainnot energiankulu- tuksesta voidaan välittömästi ottaa käyttöön energiansäästöinä. Toimenpiteinä voidaan käyttää muun muassa lämmityksen pudotusta, valaistuk- sen himmennystä, kaihtimien ja verhojen sulkemista ja avaamista lämpöeristeeksi - ajastettuna tai ympäristöolosuhteiden mukaan. Hallinta on helppoa, kaikki on vaivattoman energiatehokasta - automaattisesti.

ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ

Energiankulutuksen läpinäkyvyys ja energiatehok- kuus merkitsevät kustannussäästöjä. Pelkästään valmiustilassa oleva laite saattaa kuluttaa yllättä- vän paljon. Smartecno järjestelmä lopettaa tämän ylimääräisen kulutuksen.

Näin helppoa on remontti

ASENNUS

Olipa kyseessä uudisrakentaminen, kodin tai huoneiston - Smartecno järjestelmä asennetaan nopeasti, helposti ja edullisesti kotiisi. Sähkö- asennuskumppanimme asentaa komponentit ja opastaa käytössä! Yhtä helppoa ja yksinkertaista, kuin ensimmäiset vaiheet on myös lisätä muita oheislaitteita ja sovelluksia. Monet niistä toimivat ”plug and play”. Ja kun sinulla on kysymys, kumppanimme auttaa.

ETUSI

 • Ei ylimääräisiä kaapeleita, ei roilotuksia seinään, ei likaa eikä roskaa.
 • Ei ylimääräistä kaapelisotkua
 • Yksinkertainen toiminta, helppo ymmärtää ja käyttää
 • Helppo käyttö älypuhelimella, kun olet matkoilla
 • Järjestelmää voidaan rakentaa askel askeleelta, huone huoneelta
 • Kiitos sovellusten järjestelmä laajenee jatkuvasti uusilla toiminnoilla

Kotisi on jo puoliksi älykoti - Smartecno järjestelmällä täydennät sen.

 

 

 

SOPII PIENEEN TILAAN

Liitinmodulit ovat päätelaitteita joissa on pieni siru (4x6mm). Niitä käsitellään asennuksessa kuten perinteisiä liitinrimoja. Ne kytketään suoraan laitteeseen, verkkojohtoon tai kytkimeen - valmis.

TIEDONSIIRTOKESKUS

digitalSTROM Meter moduulit asennetaan sähkö- keskukseen ja näin digitalisoidaan” se. Mittari- moduulit hallitsevat verkkoon kytkettyjen sähkö- laitteiden välistä viestintää. digitalSTROM Server hoitaa monia lisätoimintoja ja haluttaessa, muodostaa yhteyden Internetiin.

KYTKIN PYSYY KYTKIMENÄ

Järjestelmään tallennettujen valmiiden esiasetus- ten ja ohjelmoitujen tilanteiden ohjaus tapahtuu tavallisilla kaupallisesti saatavilla olevilla painik- keilla.

TOIMINTA

Valaistuksen ja painikkeiden kytkentämoduulit kulkevat helposti mukana ja kaikki osat voidaan myös poistaa yhtä nopeasti kuin ne on asennet- tukin. Ja asunto palaa ennalleen: Tästä syystä Smartecno järjestelmä sopii erinomaisesti myös vuokra-asuntoihin.

Yksi järjestelmä kaikissa tapauksissa

Smartecno järjestelmässä jokainen sähkölaite muuttuu älykkään sähköverkon osaksi. Yksi valaisin tietää nyt, mitä toinen tekee ja vastaa tarvittaessa. Ovikello kommunikoi ja valaistus vilkkuu vastaavasti, kun ovella on vieras. Ja makuuhuoneen kaihtimet kertovat olohuoneen verhoille, että on aika pimentää asunto, kun on aika mennä nukkumaan.

MATKOILLA

Smartecno järjestelmä hallitsee kotiautomaation älypuhelimella, missä ja milloin tahansa.

HELPOSTI

Smartecno järjestelmäsi on uusi, mutta tulee nopeasti tutuksi. Aloita pienemmällä asennuksella, jonka jälkeen voit vähitellen laajentaa järjestelmääsi. Kun varustat talosi keskuskomponenteilla, voit olla varma, että kotisi on tulevaisuudenkestävä ja "älykotivalmis". Yhdistä laitteet normaalisti ja perusasetukset ovat käytettävissäsi ilman tietokonettakin.

KAIKKI KÄYTÖSSÄSI

Järjestelmä käyttää normaaleja painikkeita useisiin eri käyttö- tarkoituksiin. Tämä ei koske ainoastaan kiinteästi asennettuja kytkimiä, vaan myös siirrettäviä, pistorasiaan kytkettyjä valaisimia. Helppo käyttö tekee elämästäsi helppoa ja mukavaa.

Ratkaisujen moninaisuus

digitalSTROM Server tarjoaa kätevän ratkaisun kaikkien digitalSTROM komponenttien ohjaukseen ja asetukseen. Se on myös alusta erilaisille innovatiivisille kodin ohjauksen sovelluksille. Sen avulla voidaan tehdä Smartecno järjestelmän ja sen komponenttien konfigurointi tavallisella web-selaimella, ilman erityistä ohjelmistoa. Perusasetusten lisäksi Configurator sovellus tarjoaa näkymän kaikkiin järjestelmän laitteisiin ja liitinmoduuleihin kussakin virtapiirissä.

Esimerkiksi:

 • yksittäisten kytkentämoduulien konfigurointi
 • kytkentämoduulien määrittely esim. himmennys/kytkin
 • digitalSTROM sovellusten käyttö ja asetukset
 • huoneiden ylläpito
 • laitteiden toimintojen määrittely