Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

UUSI LÄHESTYMISTAPA

Rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja seurantaan tarvitaan yhä enenevässä määrin täysin uudenlaista lähestymistapaa. Tarve rakentaa tai remontoida rakennuksia energiatehokkaiksi ja jopa energianeutraaleiksi, on tulossa välttämättömäksi. Tämä edellyttää älykästä teknologiaa kodin ohjaukseen sekä turvallista, luotettavaa ja nopeaa tietoverkkoa.

ONE Smart Control tarjoaa tähän integroidun ratkaisun. Alustana se sopeutuu saumattomasti energian seurantaan, talotekniikan hallin- taan sekä turvallisuus- ja mukavuustoimintoihin. Powerline- teknolo- gian ja erittäin helposti asennettavien laitteiden ansiosta saat ONE Smart Control järjestelmällä entistä enemmän irti kodin nykyisestä sähköverkostasi. Voit ajatella kodin sähköasennuksen ja verkon älykkään kodin tukevana selkärankana ja ONE Smart Controlin sen aivoina. Se palvelee sekä yhdistäen, että yhdenmukaistaen eri tekno- logiat.

Kodin älykäs hallinta on välttämättömyys eikä lisävaruste, jotta kotisi on ja myös pysyy energiatehokkaana.

ONE SMART CONTROL KOTISI DIGITAALINEN ÄLY

ONE Smart Control yhdistää useita teknologioita yksiin kansiin. Se toimii koko teknisen asennuksen aivoina. Se yhdistää saumattomasti turvallisen ja viihtyisän asumisen energiatehokkaaseen elämään.

Toiminnallisuus à la carte

Koska ONE Smart Control on täysin modulaarinen, toimintoja voidaan sekoittaa ja mukauttaa käyttäjien vaatimuksien mukaan. Liike-anturit ja kamerat lisäävät turvallisuutta tai himmennettävä valaistus luo viihtyisän ilmapiiri, ONE Smart Control tarjoaa tarvittavat rakennus- palikat. Ja koska erillistä kaapelointia ei tarvita, asennus on vaivaton.

Jokainen toiminto voidaan konfiguroida ja käynnistää älypuhelimella, järjestelmän käyttö on aina yhtä yksinkertaista.

Kaikki toiminnot ovat päivitettävissä Internetin välityksellä, kaikki asennetut järjestelmät pysyvät aina ajan tasalla sekä toiminnallisesti, että teknisesti.

Yksi sovellus integroi kaikki järjestelmän toiminnot intuitiivisella tavalla. Säännölliset sovellusten päivitykset takaavat jatkuvasti ajan tasalla olevan toiminnallisuuden.

 

ONE SMART CONTROL -TEKNISESTI

ONE Smart Control on helppo lisätä olemassa olevaan sähköasen- nukseen. Poraamista tai koteloimista ei tarvita. Kiitos ainutlaatuisen Powerline- teknologian, ONE Smart Control muuntaa olemassa olevat sähkökaapelit tiedonsiirtoväyläksi. Normaalin sähköasennuksen ja helppokäyttöisen laitteiston käyttäminen tarkoittaa, että asennus on luotettava ja varma.

Tekemällä nämä komponentit itseoppiviksi, ONE Smart Control -kodeista tulee todella interaktiivisia.

Useimmat ONE Smart Control -moduulit liitetään suoraan 230V:n verkkoon. Ne kommunikoivat turvallisesti ja nopeasti samoja johtimia pitkin pitkiäkin matkoja . Viestintä on salattu. Jos langaton verkko on parempi vaihtoehto, useat RF-protokollat sisältyvät yhdyskäytävään ja joihinkin tuotteisiin. Kotiautomaatio ei ole koskaan ollut näin yksin- kertainen, mutta hienostunut.

Jatkuvasti kehittyvä

ONE Smart Control -alustaa laajennetaan jatkuvasti. Koko asennus voidaan päivittää automaattisesti. Sovelluksia lisätään ja parannetaan säännöllisesti. Tällä tavoin sovelluksia, joita et ehkä pidä tärkeinä vielä tänään, voidaan hyödyntää huomenna.

 ONE SMART CONTROL ENERGIASEURANTA

ONE Smart Control mahdollistaa kaikkialla käytettävissä olevan riippumattoman energiaseurannan. Asianmukainen seuranta ei anna pelkästään tietoa aurinkopaneeleista vaan myös lämmityksen, ilmanvaihdon, kuuman veden ja kodinkoneiden sähkönkulutuksesta, milloin tahansa.

Ratkaisumme tarjoaa paljon enemmän kuin tavanomainen seuranta, joka kuvaa vain energiavirtoja.

Ohjauspaneeli antaa selkeän yleiskuvan koko kiinteistön laitteisto- kokonaisuudesta.

Selkeä ohjauspaneeli:

Energiankulutusta tai -tuotantoa tulkitaan ja selvennetään ohjauspaneelin kaavioissa. Yksityiskohtainen yhteenveto on saatavilla ONE Smart Control online-portaalissa päivä-, viikko- tai kuukausitason kokonaisnäkymänä.

ONE Smart Control tarjoaa kodille älykkyyden, yhdenmukaistaa saumattomasti energianseurannan, talotekniikan hallinnan sekä turvallisuuden ja mukavuuden. Yleiskatsaus on tallennettu hyödyllisen sovelluksen tai kosketusnäytön ansiosta.

 

ENERGIANKULUTUKSEN JA PIENTUOTANNON DIAGNOOSI

Energiankulutuksen ja tuotannon diagnoosi on olennaisen tärkeää, jotta rakennus on ja pysyy energiatehokkaana. Ovatko aurinkopaneelit edelleen tuottaneet niin paljon energiaa kuin odotettiin? Toimiiko ilmanvaihto optimaalisesti? Nämä tiedot mahdollistavat tarvittaessa välittömän reagoinnin, usein jopa jo ennen kuin aiheutuu todellisia ongelmia.

Teknologioiden hallinta

Jotta koti toimisi energiatehokkaasti, ONE Smart Control yhdistää eri talotekniikan osat (ilmanvaihto, lämmitys, aurinkopaneelit, käyttäjät jne.) toistensa kanssa. Energiamittaustietoja voidaan käyttää laitteiden ja talotekniikan ohjaukseen. Onko käytettävissä paljon aurinkoenergiaa? Silloin pesukone voidaan asettaa työskentelemään täydellä teholla tai pakastimen lämpötila voidaan pudottaa muutamalla asteella. Samoin järjestelmä rajoittaa energian käyttöä väärällä hetkellä tai kun kulutus ylittää liittymän rajat.

Huoleton ylläpito

ONE Smart Control mahdollistaa selkeän katsauksen kodin talotekniikasta. Asennus ilmoittaa raja-arvot, raportoi poikkeamat jne. Näet yhdellä silmäyksellä, vaatiiko kotisi erityistä huomiota. Näin kodin ylläpito ja kiinteistönhallinta on yksinkertaista ja huomattavasti tehokkaampaa.

KÄYTTÄJILLE

Kodista tulee ekosysteemi, jossa ONE Smart Control yhdistää eri teknologiat. Näin kestävyys, mukavuus ja mukautuva asuminen ovat kaikkien saatavilla.

Yksinkertainen

 • Intuitiivinen asennus (tavalliset kytkimet, sovellus tai kosketusnäyttö)
 • Jos jokin menee pieleen, järjestelmä ilmoittaa siitä jo ennen kuin asukas huomaa muutoksen

Modulaarinen ja tulevaisuudenkestävä

 • Käyttäjälle räätälöity sähköasennus
 • Koko joukko toimintoja, jotka mahdollistavat mukavan, turvallisen ja mukautettavan asumisen

Energiatehokas

 • Näkymä energiankulutukseen ja tuotantoon
 • Energian tuotannossa ja kulutuksessa esiintyvät poikkeamat havaitaan automaattisesti

Energiatehokasta, mukavaa ja turvallista asumista. ONE Smart Control tekee kaiken tämän integroidusti.

 

HYÖDYT PÄHKINÄNKUORESSA

ONE Smart Control on myös looginen valinta kiinteistökehittäjille. Syntyvän lisäarvon lisäksi, useita etuja.

Nopea asennus

 • Erittäin nopea integraatio
 • Ei lisäkaapelointitarvetta
 • Ei tarvetta mukauttaa muita rakennustöitä
 • Vapaavalintaiset asennuskalusteet

Tulevaisuudenkestävä

 • Modulaarinen ja muokattava asennus
 • Perusasennus muokattavissa ja laajennettavissa asukkaan eri elämänvaiheisiin sopivaksi
 • Pitkäaikainen valmistajan tuki

Selkeä

 • Hallintapaneelissa kaikkien hallinnoitujen kotien yleiskatsaus
 • Talotekniikan, energiantuotannon ja kulutuksen yksityiskohdat

ONE SMART CONTROL - TURVALLISTA JA MUKAVAA ASUMISTA

ONE Smart Control ei ainoastaan vahdi energiankulutusta, vaan myös lisää kodin mukavuutta ja turvallisuutta. Asennus voidaan koota modulaarisesti, räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että se on aina tulevaisuuden- kestävä. Yhdistämällä ONE Smart Control normaaliin sähköasennukseen se voi yhtäkkiä tehdä paljon enemmän. Asukkaat päättävät itse mitä toiminnallisuuksia aktivoidaan.

Valaistuksen ohjaus

ONE Smart Controlin avulla valaistus (LEDit mukaan lukien) voi olla täydellisesti himmennetty ja myös valaistustilanteita voidaan asettaa. Suosikki valaistustunnelmat voidaan tallentaa tilanteiksi. Tilanteita ohjataan käyttämällä seinässä olevaa painonappia tai älypuhelimen sovelluksella.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Lämmityksenohjauksella kohdistat lattialämmityksen eri huoneisiin kotona. Näin esimerkiksi kylpyhuone lämmitetään vain aamulla ja illalla ja olohuone koko päivän. Asukkaat itse päättävät, miten he asettavat vyöhykkeiden lämmityksen älypuhelimella/tabletilla tai huonetermostaatilla.

Turvallisuus

ONE Smart Control tarkkailee aina kaikkia turvallisuuden kannalta tärkeitä parametreja ja puuttuu asiaan välittömästi tarpeen mukaan. Hätätilanteessa yksi hätäpainikkeen painallus riittää, kun haluat sytyttää kaikki valot tai laittaa ne vilkkumaan. ONE Smart Control seuraa myös sähkön laatua tulipalojen estämiseksi.

Kulunvalvonta

Kodin kulunvalvonta on sekä turvallista, että helppoa. Voit avata oven älypuhelimella, tunnisteella tai kasvojen tunnistuksella ja suorittaa toimintoja ONE Smart Control järjestelmässä (esim. Valo syttyy, kun tulet kotiin auringonlaskun jälkeen). Kotona/poissa painikkeella ilmoitat, että lähdet pois ja haluat käynnistää “poissaolomuloinnin”.

Verho-ohjaus

ONE Smart Control -järjestelmä hoitaa myös asunnon verhojen, kaihtimien ja markiisien ohjauksen. Voit helposti hallita huoneen varjostusta sovelluksen avulla. Toimintoihin on myös mahdollista yhdistää valaistustilanteita ja aurinko-ohjattuja toimintoja.