Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

DoorBird ovipuhelinjärjestelmä

Bird Home Automation tarjoaa innovatiivisia kotiautomaatiotuotteita hienostuneille kodin omistajille. Yhtiö on markkinajohtaja älypuhelin oviviestijärjestelmissä Euroopassa. Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Berliinissä ja San Franciscossa.

DoorBird-ovivahdin käyttäjän ei tarvitse nousta sohvalta tai lähteä takapihalta katsomaan, kuka on ovella. Puhelimeen tai tablettiin tulee ilmoitus heti, kun ovikello soi ja DoorBird-sovellus näyttää videokuvaa tulijasta, jonka kanssa voi keskustella. Sovelluksella on myös mahdollista avata ovi vaikka sähkö- tai älylukon avulla.

Järjestelmä toimii iOS-ja Android-mobiililaitteiden kanssa. Netin kautta soittavaan ovikelloon voi vastata mistä tahansa, vaikka ei olisi kotona – ja turvallisesti, sillä DoorBird käyttää vastaavaa salaustekniikkaa kuin verkkopankit.

Se on näin yksinkertaista

Näet kävijät, voit puhua heidän kanssaan ja avata oven älypuhelimella tai tabletilla - kaikkialla maailmassa. DoorBird yhdistää innovatiivisen teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Älykäs ratkaisu.

Elämäsi helpottuu

DoorBirdin ansiosta et menetä enää toimituksia - koska saat ilmoituksen heti, kun postimies on ovella. Tämän innovatiivisen idean on kehittänyt Bird Home Automation, joka toimii Berliinissä ja San Franciscossa.

Voit luottaa tähän ratkaisuun

Älä vaaranna turvallisuutta. Useimmat murrot tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin ei olla kotona. DoorBirdin avulla voit vastata vierailijoille kaikkialta maailmasta.

Liiketunnistin näkee kaiken

Täydellinen näkyvyys: Integroidun huipputasoisen liiketunnistimen ansiosta tiedät aina, mitä kotisi edessä tapahtuu. 180° infrapunaliikeanturi voi haluttaessa käynnistää hälytyksen - ilman että kävijä soittaa ovikelloa.

Mukavuutta kaiken ikäisille

Vieläkö muistat kun opit vanhemmiltasi kuinka vastata puhelimeen? On vielä tärkeämpää tietää kuka on ovenne edessä. DoorBird yhdistää mukavuuden ja turvallisuuden - kaiken ikäisille.

Laatua turvallisempaan kotiin

DoorBird valmistetaan Saksassa. Takaamme korkeimpien laatu- ja tuotantostandardien tason. Käyttölämpötila -20° - + 40°C, roiskevesi suojaus IP54-standardin mukaisesti, tyylikäs design, korkealaatuisella koteloinnilla - myös ruostumaton teräs.

BirdGuardilla on keinonsa

Haluatko lisää turvallisuutta? Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetun BirdGuardin avulla voit nähdä, mitä kävijä tekee oven avaamisen jälkeen. Voit myös karkottaa murtovarkaat 100dB:n sireenillä tai kovaäänisellä viestillä.

Vertaa meitä muihin

Paras ei ole tarpeeksi vaativille asiakkaillemme. Siksi emme pelkää vertailua kilpailijoihimme. Vakuutu!

 

Doorbird ovipuhelinjärjestelmä

Näin se toimii

Poista nykyinen ovikello. Näet tämän jälkeen vähintään kaksi johdinta seinässäsi. Kytke nämä kaksi johdinta DoorBird IP Video Door Station -laitteeseen ja kiinnitä se oven läheisyyteen. Liitä DoorBird Internet-reitittimeen käyttämällä WiFi:ä tai Ethernet-kaapelilla. Käytämme pankkitason salaustekniikoita. Valmis! Saat välittömät hälytyksen (push-ilmoitus) älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen, kun joku painaa ovikellopainiketta. Voit myös nähdä ja puhua vieraasi kanssa reaaliaikaisesti ja avata oven sähköisen lukituksen.

 

Älykäs koti

DoorBirdin avulla kotisi on aina saavutettavissa riippumatta siitä, missä olet. Tarjoamme useita älykkäitä lisälaitteita, jotka voidaan helposti liittää DoorBird IP oviasemaan - langattomina, ilman ylimääräisiä asetuksia ja asennusvaikeuksia. Lisäksi voit käyttää DoorBird Connect -ominaisuuttamme ja myös avointa sovellusrajapintaa (API), joka yhdistää kolmansien osapuolten komponentit, kuten digitalSTROM järjestelmän tai vaikka oman älykkään keksintösi järjestelmäämme.

 

DoorBird Connect

"DoorBird Connect" on ilmainen ominaisuus, joka sisältyy kaikkiin DoorBird IP oviasemiin. "DoorBird Connect" ohjelmalla voit hallita täysin älykästä kotiasi ja esineiden Internetiä (IoT). Voit liittää DoorBird IP oviasemasi suosikkilaitteisiisi, kuten perinteisiin sähkötelkiin, ovikelloihin, älykkäisiin lukkoihin, kotipalvelimiin, hubeihin, NAS:in ja NVR:iin, lisäämään mukavuutta, valvontaa ja turvallisuutta.

DoorBird Connect digitalSTROM yhdistelmällä voit myös hallita kodin sähköisiä laitteita (esim. valaistus, kaihtimet, verhot, kahvinkeitin).

 

Perinteiset laitteet

DoorBird IP -vastaanotin tarjoaa liittimet lähes kaikkiin perinteisiin ovien avaajiin, moottoroituihin lukkoihin, porttien avaajiin, autotallinavaajiin ja ovikelloihin. Yleensä ei ole tarvetta korvata olemassa olevia laitteita, DoorBird muuttaa ne älykkäiksi.