Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thermokon oheislaitteet - dS

digitalSTROM – Mitä erilaisimpien sovellusten älykäs verkko ja valvonta:

digitalSTROM yhdistää kaikki kotitalouden sähkölaitteet olemassa olevan sähköverkon kautta ja mahdollistaa asumismukavuuden uuden ulottuvuuden.

Yksittäisten valojen ohjauksesta energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen kotona, ei ole juuri mitään mitä ei voida helposti ja mukavasti ohjata ja automatisoida digitalSTROM järjestelmällä.

Kaikki tarvittavat komponentit voidaan asentaa kaikkialle nopeasti ja siististi. Kaikkia sovelluksia voidaan ohjata painikkeilla tai virtuaalisesti PC:llä ja älypuhelimella. digitalSTROM on tulevaisuutta mutta sitä voidaan käyttää jo nyt.

Älykäs verkko ja valvonta lämmityksessä ja ilmastoinnissa:

Lämmitysjärjestelmän tuotealueen tuotteet mahdollistavat uusia sovellusalueita digitalSTROM älykotiteknologialla.

Hallitse ja automatisoi kaikki olennaiset lämmityslaitteiden parametrit yksinkertaisesti oman digitalSTROM järjestelmäsi avulla.

 

IC Industrielle Computertechnic Oheislaitteet - dS

IC lndustrielle COMPUTERTECHNIK GmbH kehittää moduuleja älykkään kodin dS teknologialla. Vuosikymmenien sähköisen tuotekehityksen kokemuksen ansiosta voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja.

Tuotevalikoimasta löytyy laaja kirjo digitalSTROM järjestelmään kytkettäviä kytkentä- ja anturimoduleita.

Jos sinulla on erityisvaatimuksia, joita ei voida kattaa vakiomoduuleilla, kysy räätälöityjä tuoteratkaisujamme. Pyynnöstä tarjoamme tuotteita myös ”white label” ratkaisuina.